top of page

TANÁCSADÁS

Az alapítók közgazdasági és kereskedelmi képzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Több különböző területen nyújtottunk már segítséget partnereinknek az elmúlt években. Alkalmi vagy havi megbízásos keretek között.

 

Piacszerzés, lobby tevékenység, marketing tanácsadás és céges pénzügyi és ügyviteli tanácsadás.

Ügyviteli tanácsadás

Felsővezetésben és nemzetközi kereskedelemben jártas kollégáink segítenek, hogy cége a leghatékonyabb irányba induljon el a piacszerzés útján illetve abban, hogy az átszervezések növeljék a hatékonyságot. Cégek elindítása, átalakítása vagy nemzetközi terjeszkedésük segítése mind része a múltunknak, forduljon hozzánk bizalommal!

Informatikai hozzáértésünk segítségével akár komplett folyamat menedzsmentet is ki tudunk építeni cégénél.

Informatikai tanácsadás

Évtizedes tapasztalatunk van céges informatikai rendszerek felmérésével, az alkalmazottak igényeinek felmérésében és a gazdasági "mondanivaló" informatikai oldalra történő átformálásában. Szakembereink között közgazdászok és informatikusok egyaránt vannak, ami segít abban, hogy életszerű megoldásokat adjunk megrendelőink kezébe, legyen az egy két-három fős kisvállalkozás, egy internetes kereskedő cég vagy akár egy állami hivatal.

Kompenzációs tanácsadás

Egyre több cég töri a fejét azon, hogyan használhatná ki a hálózatok, a hálózatos értékesítés előnyeit úgy, hogy a vállalkozás sikeresen tudjon működni hosszú távon is, és ne legyen belőle statisztikai...nos, statiszta. Abban segítünk, hogy a könyvben szereplő elvek alapján a legjobb rendszert és belső etikai alapokat tudja a partnerünk megvalósítani.

A könyv alapján egyetemeken tartunk előadásokat a diákoknak, hogy ők is alkalmazni tudják ezt a marketing eszközt és el tudják kerülni a felesleges buktatókat.

Please reload

bottom of page