top of page

Egyik régi álmunk, hogy magyar szellemi tulajdonokat nemzetközi bevezetéssel sikerre vigyünk és végre olyan bevételek áramoljanak be az országba, amire a "magyar agy" mindig is ideális volt. Legyünk arra büszék végre, hogy itthon valósult meg minden, ami most a Rubik Kocka és társai fémjeleznek. 

Innováció

Menedzsment

PanelTeq - tűzálló szigetelő panelek

A PanelTeq egy magyar fejlesztés. Egy hőálló, fagyálló, rugalmas, földrengés álló, teljesen tűzbiztos, önmagában ragadó anyagból építési paneleket lehet készíteni. Ebből panelrendszer segítségével hetek alatt lehet optimális hőtényezőkkel bíró lakásokat építeni, minimális energia felhasználás és CO2 terhelés mellett.

EU PÁLYÁZATI FINANSZÍROZÁS ALATT

Entervill - hideg-katód

Az Entervill Kft. szellemi tulajdonát képezi egy olyan hidegkatódos elektronikai előtét, ami a meglévő vagy új neoncsöveket úgy kapcsolja be, hogy azok nem melegszenek túl, megnő az élettartamuk, és a szemre kedvezőtlen vibrálás megszűnik. A beruházás 2 éven belül megtérül támogatás néklül is (ami a LED-ről nem mondható el).

 

PROJEKTEKET és KÜLFÖLDI KAPCSOLATOKAT KERESÜNK

PipeRay - ipari méréstechnológia

Szabadalmazott mérési technológia, amivel a csövek és szigetelésük lebontása nélkül is mérhetővé válik ipari létesítményekben a magasnyomású és magas hőmérsékletű csövek belső vastagsága és eróziója. Ezzel jelentős pénzeket tud megtakarítani a cég és folyamatosan ellenőrizni tudja a csövek minőségét, komolyabb gyár-leállások nélkül is!

Masuko - műanyag beton

A Masuko egy magyar szabadalom. Lehetővé teszi, hogy bármilyen darált szilárd hulladékot be lehessen keverni betonba. Egy hőálló, fagyálló, rugalmas, földrengés álló, teljesen tűzbiztos, önmagában ragadó anyagot kapunk így. Az anyag teljesen újra felhasználható. Autóutak alapjába, járdák építésére, bevonatok képzésére alkalmas, de építő anyagként is lehet majd használni. Az indonéziai bevezetésen dolgozunk aktívan, de más területekre is keresünk partnereket.

NEMZETKÖZI BEVEZETÉS ALATT

AlphaAlgae - alga szaporítás

Az AlphaAlgae egy továbbfejlesztett alga-tenyésztési eljárás. Az algák különleges élőlények, mivel a táplálásuk során szerves anyaggá alakítják a bevitt tápanyagokat és nyomelemeket, majd a növényre jutva azokat  közvetlenül a levél felületén keresztül tudják "megetetni" a növényekkel. Az eljárás különlegessége az elszaporítás hatékonyságából fakad, ami a minőség megtartását és a nagymenniségű termelést teszi leheővé. Az eredmény: egészségesebb növények és nagyobb terméshozam.

BEFEKTETŐKET és MEZŐGAZDASÁGI PARTNEREKET KERESÜNK

Hanor 3D - encryption lock

Egy optoelektronikai zár és egy két rétegű 3D térbeli kódolással olyan zárrendszert lehet készíteni, aminek a kulcsai fizikai bejutásra is alkalmasak, de akár személyes adatokat is tudnak maszkolni, hogy pl. az ujjlenyomatunk ellopása esetén se legyen veszélyben a belépési kódunk. A zár kiegészítése lesz egy mobil platform is, amivel a kulcsot akár helyettesíteni is tudjuk majd okos órával vagy telefon készülékkel. Szabadalmaztatott eljárás, bevezetés alatt.

BEFEKTETŐK, IT CÉGEK ÉS ZÁR GYÁRTÓ CÉGEK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK

Please reload

PanelTeq Seal of Excellence

FEDEZD FEL AZ ISMERETLENT!

bottom of page