top of page

Egyik régi álmunk, hogy magyar szellemi tulajdonokat nemzetközi bevezetéssel sikerre vigyünk és végre olyan bevételek áramoljanak be az országba, amire a "magyar agy" mindig is ideális volt. Legyünk arra büszék végre, hogy itthon valósult meg minden, ami most a Rubik Kocka és társai fémjeleznek. Díjaink:

Innováció

Menedzsment

WLC - waste light concrete

WLC - hulladék-beton

A WLC (waste light concrete) egy magyar szabadalom. Lehetővé teszi, hogy bármilyen darált szilárd hulladékot be lehessen keverni betonba. Egy hőálló, fagyálló, rugalmas, földrengés álló, teljesen tűzbiztos, önmagában ragadó anyagot kapunk így. Az anyag teljesen újra felhasználható. Autóutak alapjába, járdák építésére, bevonatok képzésére alkalmas, de építő anyagként is lehet majd használni.

Humatico - bio-trágya

Humatico - bio-trágya

A műtrágya termékek negatív hatásain kívül jelentős problémát oldhat meg az, hogy ha a helyben keletkező természetes hulladék anyagokat (növényi, állati) a keletkezés helyszínén feldolgozzuk egy műtrágya helyettesítő anyaggá, ami a termésátlagot nem csökkenti és a termény minőséget javíthatja.

Read More
Hanor3D titkosított zár

Hanor3D - titkosított zár

Egy optoelektronikai zár és egy két rétegű 3D térbeli kódolással olyan zárrendszert lehet készíteni, aminek a kulcsai fizikai bejutásra is alkalmasak, de akár személyes adatokat is tudnak maszkolni, hogy pl. az ujjlenyomatunk ellopása esetén se legyen veszélyben a belépési kódunk. A zár kiegészítése lesz egy mobil platform is, amivel a kulcsot akár helyettesíteni is tudjuk majd okos órával vagy telefon készülékkel. Szabadalmaztatott eljárás, bevezetés alatt.

BEFEKTETŐK, IT CÉGEK ÉS ZÁR GYÁRTÓ CÉGEK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK

Eco-Smart-Block

Eco-Smart-Block

Az ESB egy magyar fejlesztés. Egy hőálló, fagyálló, rugalmas, földrengés álló, teljesen tűzbiztos, önmagában ragadó anyagból építési paneleket lehet készíteni úgy, hogy az elemek tartó és szigetelő réteggel is rendelkeznek egyszerre. Ebből panelrendszer segítségével hetek alatt lehet optimális hőtényezőkkel bíró lakásokat építeni, minimális energia felhasználás és CO2 terhelés mellett.

PipeRay röntgen mérés

PipeRay ipari méréstechnológia

Szabadalmazott mérési technológia, amivel a csövek és szigetelésük lebontása nélkül is mérhetővé válik ipari létesítményekben a magasnyomású és magas hőmérsékletű csövek belső vastagsága és eróziója. Ezzel jelentős pénzeket tud megtakarítani a cég és folyamatosan ellenőrizni tudja a csövek minőségét, komolyabb gyár-leállások nélkül is!

FEDEZD FEL AZ ISMERETLENT!

bottom of page