top of page

SubPicoCAT - Cyber Security as a Service (CSaaS)

Mindenki hallott már olyan programokról és elkövetőkről, akik az Interneten keresztül támadják meg céges vagy otthoni rendszereinket, és az adatok ellopásával vagy a rendszer károsításával jelentős fejfájást, vagy akár helyrehozhatatlan adat-veszteségeket okoznak.

A SubPicoCAT ezek ellen védi meg az ön rendszereit:

Trojan attacks, Vírusok, Spy-/Malware, Botnets, Spam e-mail, Ransomware,
DDoS (Distributed Denial of Service Attack), Crypto/Data Mining támadások, Bad IP Rep, Zero-day, XSS (cross site scripting), Phishing, DNS Hijacking, és Website/Service Spoofing
, kliens- és szerver oldali támadások, bankkártya- és egyéb adatok ellopása.

Tesztelje le saját rendszerét ingyen >>

A SubPicoCAT egy olyan AI/ML (mesterséges intelligenciával és gépi tanulással) működő biztonsági szűrő rendszer, ami úgy veszi le a problémát a vállunkról, hogy közben még az Internet sebességét is gyorsítja. Mivel teljesen transzparens, nem terheli a rendszert, mint más eszközök, és a tanulási algoritmusának köszönhetően nem csak tehetetlenül kullog az elkövetők előtt, hanem velük együtt fejlődik.

 

Egy dolgot kell tennie: bedugni a SubPicoCAT dobozt az Internet és a hálózata közé (router-fal közé), ezzel készen is van. Nem kell foglalkozni rendszer kompatibilitással és telepítéssel. Egyszerűen csak működik!

 

Elérhetővé válik otthoni/irodai használatra az, amit a nemzetbiztonsági szervek is használnak. Komoly technológia a komoly cégek számára!

logo_subpicocat.jpg
logo_sub.png
SubPicoCAT EN
networks_cat.jpg

Plug and Play * Két-irányú * Passzív * Transzparens * Gyors * AI/ML * Szabadalmazott

copy-of-cat.png
dellrouter.png

Transzparens, passzív Internet védelem

Nem kapcsolható sem a külső, sem a belső rendszerek felől, a készülék teljesen "láthatatlan", emiatt támadhatatlan is. Minden támadás típust érzékel és leállít kívülről is (DoS, vírus, spam...) és belülről is (phishing, ransomware...), és nem csak a számítógépeket védi meg, hanem az IoT csatlakozó eszközeit is (hűtőgép, mobil egységek stb.).

Valós-idejű Gépi Tanulás (AI, ML, heuristics)

Az kevés, ha egy rendszer a "tegnap" ellen tud csak védeni. A SubPicoCAT rendszer belső algoritmusa az adott helyszínen folyó internetes tevékenységhez igazítja a védelmet, és a saját tapasztalatait, valamint a nemzetközi adatbázisokból frissíti tudását rendszeresen. A SubPicoCAT nem tud elévülni, mindig egy lépéssel az elkövetők előtt fog járni!

Nyitott portok védelme (RAS, NAS, PoS, IoT, IIoT)

Sokszor szükséges, hogy a cég nyitva hagyjon kommunikációs portokat, hiszen ez a tevékenységének a lényege (pl. adatelérés egészségügyi szolgáltatóknál). Más esetekben arra van szükség, hogy több Internet szolgáltatót (ISP) használ egy cég, mert az Internet elérhetőségének biztosítása üzemkritikus feladat. A SubPicoCAT teljes biztonságot ad és kezeli a kieső szolgáltatási problémákat is, elosztva a forgalmat több ISP között. A legnehezebb körülményekhez készült! Geo redundáns (GR), magas rendelkezésre állású (HA), vészhelyzet elhárító (DR) rendszer egy dobozban.

Se ki, se be: phishing, DoS, ransom-ware, spam, vírus, trojan, bots, rootkit...

CAT IT/OT 4.0 IIoT Cyber Security Service (CSS): A gépi tanulási és passzív felügyeleti technológia egyedi párosítása lehetővé teszi, hogy sem a bejövő támadások, sem a már megfertőzött gépek kifelé irányuló támadásai nem mennek át a SubPicoCAT falon! Gyorsabb Internet elérés, nagy-file fel- és letöltés gyorsulás, biztonságos elérés a cég összes telephelye és irodája között. Nem csak számítógépekből áll a hálózat! Kártya leolvasók, telefon rendszerek, távoli asztal-elérési kapcsolatok, esetleg játék konzolok is kapcsolódnak az Internethez, ezek ugyanúgy veszélynek voltak eddig kitéve. A SubPicoCAT ezt megoldja, csak be kell dugni a hálózatba.

Valós-idejű Rendszer TCP Térképezés

A SubPicoCAT a rendszer terhelése nélkül képes valós időben feltérképezni a csatlakozó rendszereket (TCP end-point mapping) és elemezni a forgalmukat. Ezt egy konzolos felületen követni lehet. A gyűjtött adatokból a hálózat állapotára lehet következtetni és az előtt változtatni, hogy a problémák megtörténnének.

Please reload

Miben más a SubPicoCAT, mint minden más?

Egy VPN-t védő CAT készülék élő log-ja:

comparison.jpg
Pentest

Tesztelje saját rendszereit!

A SubPicoCAT 100%-on teljesít...

cyber-security-digital-cyber-security-ha

A SubPicoCAT készülékeit 2015-ben és 2017-ben a CTF "no-rules" hacker konferenciák keretében hacker versenynek tettük ki. A világ egyetlen támadója sem jutott keresztül...

Ha leteszteli saját rendszerét, akkor nem mástól tudja majd meg, hogy ellopták az adatait. Ha SubPicoCAT-et használ, akkor sosem tud majd szólni emiatt senki. :-)

FIGYELEM: Kapcsolja be legalább a Windows Defendert tesztelés előtt!!

Betörés tesztelő weblapok:

On-line betörés önteszt-sorozat (csak MS Edge-en, engedélyezni kell a tartalmat)

>> https://security.quantus.biz 

(tesztek: DDoS, vírus, tömörített vírus, bankkártya adat lopás, direkt támadások)

Cyber behatolási teszt - tools (a light verzió ingyenes)

>> https://pentest-tools.com 

Hacker Tools Top Ten URL - Concise

>> https://www.concise-courses.com/hacking-tools/top-ten/

 

 

CAT-érdekel

Mennyi a teljeskörű biztonság ára?

 

Keresse ügyvélszolgálatunkat e-mailen vagy telefonon!

copy-of-cat.png

249 USD / hó + ÁFA

Havonta bérelem

Havi bérleti konstrukció, legalább 6 hónapos időszakra, helyszínen telepítéssel, leírással. 14 hónap után tulajdonba kerül.

copy-of-cat.png

2.789 USD + ÁFA

Megvásárolom

Vásárolja meg a készüléket, minden ISP kapcsolathoz érdemes egy eszközt telepíteni, nincs további költsége, frisstíésekkel együtt.

Call Center

+ 249 USD / hó + ÁFA

24/7 help-desk

Amennyiben szüksége van biztonsági kapcsolattartóra, havi díjért biztosítunk elérhetőséget és 8 óra rendelkezésre állást.

dellrouter.png

6.499 - 8.499 USD + ÁFA

Szerver verzió

6/8/24/48 port, 1/10/40/100 GbE, multi-protocol, fail-over, fail-back. CAT eszközök 1U vagy 2U rack méretben. ISP Tier 1 - Tier 3 kompatibilis.

Internetes egyéb információ források:

Common Vulnerabilities and Exposures (CVE) List.

>> http://www.cvedetails.com

Reference Global Threat Databases and Intelligence Sources:

>> https://www.dshield.org/block.txt

>> http://doc.emergingthreats.net

>> http://data.phishtank.com

>> https://openphish.com

>> https://www.abuseipdb.com

bottom of page