top of page

Képviselet

SelectaDNA - dns biztonságetchnika

Az angol SelectaDNA Plc. partnereként 2009 óta képviseljük a high-tech emberi szintetikus dns alapú betörés és rablás megelőzésére szolgáló termékcsaládot Magyarországon. Sok sikeres projekt van mögöttünk, céges és család lopások felderítése és a lopási szándék csökkentésén keresztül a megelőzés területén. Együttműködünk a rendőrséggel és más biztonsági szervezetekkel.

CRtP - EU piaci belépés

Képviseljük a brit CRtP tanácsadó céget és média ügynökséget itthon. A fő szolgáltatásuk külföld felé terjeszkedni kívánó cégek helyzetbe hozása és partnerekkel történő összekötése. 4000 EU-s céges partnerük közül segítenek a megfelelőt kiválasztani és a szerződésig elvinni az ügyet.

Arton Capital

A világon piacvezető, letelepedési programokat kínáló cégének vagyunk partnerei. A magyar letelepedési kötvény bezárásával is több lehetőség maradt az EU-ba bevándorolni vágyóknak. Akár tartózkodásról, akár állampolgárságról és az ezekkel járó jogokról legyen szó, közvetlen kapcsolatainkkal tudunk segíteni a folyamat sikeres megvalósításában! Keressen bizalommal!

Gyógyszeripari cégek

Tanácsadó partnereinken keresztül gyógyhatású készítmények és gyógyszeripari termékek kereskedelmét építjük ki elmaradottabb területekre, mint Irán, vagy az afrikai régió. Célunk, hogy a magyar minőséget és a nyugatinál jobb árainkat megfelelően pozicionálva megoldásokat juttassunk el ezekre a helyekre és hatással legyünk az ott lakók életminőségére.

Please reload

bottom of page