top of page

PROJEKTEK

Bár a könyvem éppen most jelent meg, több egyéb futó és jövőbeli tervem is folyamatban van, mind könyvek, mind egyéb témákban! Ha valamelyikben kedved van részt venni, írj nekem és kitaláljuk!

Futó projektek

Egy fantasy történet ami szakít a hagyományokkal. Főszereplők jönnek és mennek, a történelmet egy varázs-kard szemszögéből látjuk, amiben egy lelket zártak be. Ez egy történet arról, hogy a parányi sorsú emberek és sorsaik hogyan fonódnak össze és haladnak a csúcs felé, amely kifejlet még magát az írót is meglepi...ha értitek mire gondolok... :-)

Tervezett kiadás: 2013

Mikulás Kocogás - Európa: Csináljunk belőle nagyon és nemzetközit! 2000-ben Jon Ianelli és barátai kikocogtak a bostoni fagyba, mindezt fürdőruhában. A karácsonyi hangulatot akarták jobbá tenni és jótékonykodni a rászorulókkal. Azóta városok tucatjaiban kelnek útra a mikulások. A budapesti Mikulás Kocogást 2004-ben indítottuk el, mint jótékony kocogást és azóta eljutottunk 2-3 más városba is. A célom, hogy legyen 20+ város 1000+ kocogóval, akik egyszerre kocognak ki a fagyba (európai városokat keresünk). Ha van kedved Főmikulássá válni és elkezdeni a kocogást a városodban, írj egy levelet nekem, ismerkedjünk meg és küldöm a franchise füzetet!

Web: www.mikulaskocogas.hu

Mentsük meg a gyermekeket az éhhaláltól! A célom, hogy elég forrást összegyűjtsünk 1000 gyermek napi szintű étkeztetéséhez! Évente 5.000.000 gyermek nem éri meg az 5 éves kort éhhalál miatt a fejlődő orszá-gokban. Nem csak élelemre van szükségük. Tudásra is szükségük van, hogy növekedjenek és fejlődjenek. A Nourish the Children Foundation segítségével napi 200 forintból életben tudunk tartani egy gyermeket. Ha meg tudsz spórolni erre a célra ennyit, akkor csatlakozz hozzánk és virtuálisan fogadj örökbe egy-két gyer-meket olyan helyeken, mint Thaiföld, Kambodzsa vagy Malawi. Az egyetlen, amire szükséged van, az egy Stevie's Award nyertes program, ami biztosítja, hogy a pénzed a megfelelő helyre érkezzen. Nélkülünk ők éhen halnak! Egy gyermek minden 6. másodpercben! Együtt meg tudjuk állítani! Írj egy e-mailt, ha érdekel.

AJÁNLÁSOK

Nagyon olvasmányos, sok érdekes rész-letet és gondolatmenetet felölelő, átfogó mű egy olyan üzleti modellről, melyet nagyon sok cég alkalmaz több-kevesebb sikerrel. Kívülállóként is magával raga-dott, gondolatokat ébresztett és mély betekintést adott.

 

Balogh Péter

alapító és vezérigazgató

NNG Kft

www.nng.com

Az ügyeskedők, megtévesztők  világában való tájékozódáshoz és a jó döntés mér-legeléshez egy jó iránytű szerepe van ennek a könyvnek! Krisztián igyekszik bemutatni a különböző, áruházakon kí-vüli kereskedel­mi módok működési me-chanizmusát és buktatóit, de ugyanak-kor rámu­tat azokra az értékesítési mód-szereket alkalmazó cégtípusokra is, amely­ek hosszútávon biztonságosan adhatnak megélhetést a vállalkozó szel-le­mű embereknek! Nem csak elolvasás-ra, hanem elsajátításra is ajánlom!

 

Méhes Sándor

külkereskedő, közgazdász

Országgyűlés Gazdasági Bizottság

gazdaságpolitikai tanácsadó

 „Bukni nem gáz, ha tanulsz belőle és újra meg újra felállsz miután eles­tél. Ha viszont minden hónapban másik „üzleti lehetőséggel” hívod fel az embereket, na az már gáz.
Ez a könyv egy szemüveg. Végre felvehe-tik az éleslátás szemü­vegét azok, akiket érdekel az MLMüzlet által nyújtott lehe-tőség. Hasznos olvasmány azoknak, akik­nek nem mindegy, hogy mihez adják a nevüket”

 

Weigert Péter

Sikerember – Sorozat Kft. tulajdonos és ügyvezető

www.sikerembersorozat.hu

bottom of page