top of page

Média Kit

A média kit célja, hogy a megjelenéssel és marketinggel kapcsolatban információkat adjon a szakmai érdeklődőknek.

01

02

Megjelenés

Terjedelem: 182 oldal

Megjelenés nyelve: magyar (angol)

Méret: A/5

Formátumok

   nyomtatott: ISBN 978-963-08-7196-9

   (angol: pdf, iPad, Kindle)

Borító: színes

Színek: fekete-fehér

03

Tartalomjegyzék

Előszó

Ajánlások
Az aranymetszés 8 alapkérdése
Vállalkozás, értékesítés és hálózatok
1) Mi a célom és mi a leendő partnereim célja?
2) Hogyan ismerem fel a pilótajátékokat?
    Pillanatkép-módszer
3) Csak nekem értékes, vagy másoknak is?
4) Meghalunk a nászút végén?
5) Ördögök vagy angyalok?
6) Meddig tudok fejlődni? Meddig kell?
7) Kinek adom oda a nevemet?
8) Kinek jár a jobb életminőség?
    Személyes kihívás az olvasókhoz!
Összegzés: MLM Bevásárló Lista
Források

04

A szerző életrajza
 

Csatolva... (link)

05

Mitől egyedi a könyv?

Minden hálózati marketinggel foglalkozó könyv a személyiségfejlődésről beszél, a piaci trendekről, a világ és a sors alakulásáról és arról, hogy ideje az embereknek a saját kezükbe venniük a sorsu-kat. Erre szükség is van!

A legtöbb embernek az egyetlen kézenfekvő esélye erre a hálózati marketinges cégek világában van. Ezt sokan észre is veszik mindkét oldalon. Emberek tömegei keresik a megoldást ott, és cégek ezrei kínálnak valamiféle utat.

A probléma az, hogy az ajánlatok többsége alapjában rossz: jó esetben csak az üzleti háttér hiá-nyos, rossz esetben pedig az ajánlat maga is tisztességtelen!

A csomagolás természetesen mindenhol az, hogy: "ez a legjobb, a legcsillogóbb". Mégis jobb esélye van valakinek egy forgótáras pisztolyban egy golyóval orosz rulettezni, mint valami maradandót és tisztességeset építeni egy hálózati marketinges céggel.

A könyvet közgazdász szemmel készítette el a szerző azzal a céllal, hogy egy átlagembert is megta-nítson rá, hogyan lehet különbséget tenni az ajánlatok között és elkerülni pénzügyi, erkölcsi, em-beri veszteségeket amiatt, hogy mások tisztességtelenek!

8 egyszerű kérdés és a pillanatkép módszer megoldják a problémát
Ajánlások

„Bukni nem gáz, ha tanulsz belőle és újra meg újra felállsz miután elestél. Ha viszont minden hónapban másik „üzleti lehetőséggel” hívod fel az embereket, na az már gáz.
Ez a könyv egy szemüveg. Végre felvehetik az éleslátás szemü­vegét azok, akiket érdekel az MLM üzlet által nyújtott lehetőség. Hasznos olvasmány azoknak, akik­nek nem mindegy, hogy mihez adják a nevüket.”

Weigert Péter

Sikerember – Sorozat Kft. tulajdonos és ügyvezető

www.sikerembersorozat.hu

 

Azt gondoltam, nekem kínai a hálózatépítés, mert az én területem a személyiségfejlesztés. Ez a könyv rámuta­tott, hogy a kettő nem is áll távol egymástól: célkitűzés, kommunikáció, nézőpontok, ér­tékteremtés, bizalom, ké­pességeink fejlesztése. Mi ez, ha nem sze­mélyiség­fej­lesztés? Örömmel tölt el a tudat, hogy egy üzleti könyv­ben ekkora szerepet kap az önfejlesz­tés és az NLP szemlé­le­tét tük­röző ökológia, vagyis a következmények vizsgálata - utóbbit ugyanis még a személyiség­fejlesztők is elfelejtik néha. Hálózat- és személyiség­építés egyben? Telitalálat!

Szűcs Tibor

NLP mester, Mindennapi NLP

www.mindennapinlp.hu

bottom of page